Advies & Projecten

Steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen willen graag bijdragen aan een betere leefwereld. Zij voelen zich maatschappelijk betrokken en staan voor verantwoord maatschappelijk ondernemen (VMO).
Om daadwerkelijk bij te dragen willen bedrijven en organisaties activiteiten en projecten ontwikkelen die waarde hebben voor de leefomgeving. Niet altijd beschikt een bedrijf of organisatie over tijd, ervaring en kennis om zo’n activiteit of project goed en gedegen op te zetten. 

Met mijn achtergrond, kennis en ervaring kan ik bijdragen aan het proces dat nodig is om verantwoord en maatschappelijk te kunnen ondernemen. Ik adviseer en ondersteun bij de ontwikkeling van activiteiten en projecten die bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid van de samenleving en inspelen op actuele ontwikkelingen. Daarbij kan ik gebruikmaken van een rijk netwerk dankzij mijn leidinggevende, bestuurlijke functies in de non-profit, kennis van het sociaal domein en openbaar bestuur en contacten in het bedrijfsleven.
Door de jaren heen heb ik een bijdrage kunnen leveren aan vele  projecten en   activiteiten die een meerwaarde krijgen door verbinding en de teamspirit kunnen versterken.

IEDEREEN HEEFT ERGENS TALENT VOOR.

Het werken met mensen, van jong tot oud,brengt energie. Anky vindt het inspirerend om ervaring te delen en door te geven, zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen en je leert er zelf ook van. Iedereen heeft ergens talent voor. Mensen kunnen verrassend veel en ook verrassend veel verschillende dingen waar ze soms zelf niet aan denken.

Een afspraak maken

Een selectie uit mijn relaties

Mineke Minderhoud
MKB Nederland - Noord Holland
De Baak
Stichting Netwerk Hoorn
Park business Club
Provincie NH
Rabobank
Debbie Molhuizen
Theathergoep
Crescendo school
Fair Trade Hoorn
Gemeente Amsterdam
Gemeente Hoorn
Schouwburg Hoorn
Verdiwel
HVA
1.Hoorn