Coaching

EEN FRISSE BLIK,
EEN LUISTEREND OOR.

In je leven of op je werk loopt het niet altijd zoals je zou willen. Of zoals je voor ogen hebt. Soms wil je iets anders, loop je vast of wil je verder in je loopbaan. Wil je meer vreugde ervaren in je leven en/of je werk, maar vraag je je af hoe je dat het beste zou. Een goed en prettig gesprek met een onafhankelijk deskundige zoals een coach, met wie je kunt reflecteren kan tot een nieuw inzicht leiden.


Mijn coach praktijk heeft geleidelijk vorm gekregen. In mijn werk als bestuurder van een maatschappelijke instelling heb ik ervaren hoe nuttig en zinvol coaching kan zijn, voor mezelf, maar ook voor collega’s en medewerkers. Ik ben  een opleiding tot gecertificeerd coach gaan volgen bij de Baak. Met alle ervaring, kennis en expertise die ik heb opgedaan, ben ik mensen gaan coachen uit vele beroepsgroepen, uit alle geledingen van de maatschappij. 

Mijn benadering is persoonlijk, gericht op verandering die jij wenst. Ik ga op grond van achtergrond en actuele aandachtspunten snel naar de kern om bezigheden en keuzen in een goede energie balans te verrichten; regie over eigen energie! 

IEDEREEN HEEFT ERGENS TALENT VOOR.

Het werken met mensen, van jong tot oud,brengt energie. Anky vindt het inspirerend om ervaring te delen en door te geven, zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen en je leert er zelf ook van. Iedereen heeft ergens talent voor. Mensen kunnen verrassend veel en ook verrassend veel verschillende dingen waar ze soms zelf niet aan denken.

Een afspraak maken

Een selectie uit mijn relaties

Mineke Minderhoud
MKB Nederland - Noord Holland
De Baak
Stichting Netwerk Hoorn
Park business Club
Provincie NH
Rabobank
Debbie Molhuizen
Theathergoep
Crescendo school
Fair Trade Hoorn
Gemeente Amsterdam
Gemeente Hoorn
Schouwburg Hoorn
Verdiwel
HVA
1.Hoorn