Theater

In onze tijd worden meer verhalen verteld dan ooit, mede dankzij het groeiend aantal mogelijkheden daartoe.  Dankzij verhalen krijgen we inzicht in onszelf, in de ander en in de wereld om ons heen en kunnen we ons verder ontwikkelen.

  Jeugdtheater weet op een speelse manier de creativiteit van kinderen te stimuleren. Hoe eerder kinderen met theater, verhalen, muziek en dans in aanraking komen des te beter. Het prikkelt hun fantasie, het verrijkt hun creativiteit. Het is in alle opzichten goed voor hun fysieke en geestelijke ontwikkeling.

Als theaterproducente richt ik mij speciaal op de makers van dit educatief jeugdtheater. In het bijzonder concentreer ik mij daarbij op jonge getalenteerde theatermaaksters, geschoold en ervaren in grote en succesvolle theater- en musicalproducties, die theatrale en muzikale workshops en lessen geven aan kinderen vanaf twee jaar. Ze maken hun eigen teksten, liedjes, decors en werken regelmatig met figuren/poppen gemaakt door specialisten.

Bij het maken van jeugdtheatervoorstellingen komt heel veel kijken, zóveel dat het zeker voor jonge theatermakers vanwege investeringen moeilijk is om hun eigen producties te financieren. Als theaterproducente zorg ik er daarom voor dat de makers zich in alle artistieke vrijheid kunnen concentreren op wat ze het beste kunnen: kindertheater maken, workshops en lessen ontwikkelen, liedjes schrijven. Ik zorg ervoor dat ze hun gang kunnen gaan en zorg voor een studioruimte waar ze kunnen 


IEDEREEN HEEFT ERGENS TALENT VOOR.

Het werken met mensen, van jong tot oud,brengt energie. Anky vindt het inspirerend om ervaring te delen en door te geven, zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen en je leert er zelf ook van. Iedereen heeft ergens talent voor. Mensen kunnen verrassend veel en ook verrassend veel verschillende dingen waar ze soms zelf niet aan denken.

Een afspraak maken

Een selectie uit mijn relaties

Mineke Minderhoud
MKB Nederland - Noord Holland
De Baak
Stichting Netwerk Hoorn
Park business Club
Provincie NH
Rabobank
Debbie Molhuizen
Theathergoep
Crescendo school
Fair Trade Hoorn
Gemeente Amsterdam
Gemeente Hoorn
Schouwburg Hoorn
Verdiwel
HVA
1.Hoorn